Guten X-mas af Franzi25

Franzi25s julesang Guten X-mas

Så er den her: ÅRETS JULESANG! Det herlige tv-år 2019 kunne ikke rundes bedre af end med en fantastisk julesang af selveste Franzi25 fra Rød 25-reklamerne, som har smeltet sig ind i vores hjerter mellem tv-udsendelserne. Denne reklameserie er en af de mest vellykkede reklamer i nyere tid og har for alvor sat online casinoet på Danmarkskortet.

Få gratis spins idag

Franzi blev et ikoniseret tv-fænomen tidligere i år, da Peter Frødin pustede liv i den folke- og hjertelige fiktive schlager-stjerne fra det tyske. Her hos Cazino har vi skraldgrinet med på de mange skønne numre og de mange tilhørende musikvideoer. Franzi-karakteren er med sin karikerede Hansi Hinterseer-skikkelse noget vi allesammen kan samles om, både unge som gamle. Han er sjov og han er hyggelig – præcis som julen i Danmark. Derfor kom det hverken som en overraskelse eller en ulykke at musiknummeret Guten X-mas blev udgivet – dog som i en forholdvis kort version og uden musikvideo.

Du kan høre nummeret her:

Vi glæder os til et nyt og lykkebringende nyt år 2020, hvor vi håber på, at vi får lov til at se meget mere til Franzi25. Faktisk håber vi på en efterfølger til julesangen, som passende kunne være en nytårsvise eller måske endda en nytårstale. Vi kan i hvert fald garantere, at vi fortsat vil afdække alt fra Franzis univers her hos Cazino, så du ikke går glip af noget.

Har du ikke set Franzi25 andre musikvideoer? Find dem her. Vi har samlet dem allesammen og ovenikøbet startet en spændende indsamling, for at få Rød25 til, at udgive en musikvideo for nummeret ‘Kaizer Wetter’, som vi nok må indrømme er vores personlige favorit her hos Cazino.

Husk også at du kan få gratis spins idag lige her.

DU ønskes en GUUUUTEN X-MAS fra Cazino

Sidst opdateret 12. december 2019

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *